Seleccionar página

Sueca inicia la campanya de neteja de les seues platges

por | 2 Abr 2013 | Sueca

“A pesar de no comptar enguany, en estes dates encara, amb el suport dels treballadors del Pla d’Ocupació Municipal, com va ocórrer l’any anterior, tant els funcionaris, com la maquinària de què disposem (una pala frontal, una retroexcavadora i una màquina netejadora), s’han posat ja a treballar en les platges de Sueca perquè lluïsquen el seu millor aspecte. La nostra costa, amb 7,5 quilòmetres de longitud i unes particularitats molt específiques, amb 68 accessos a les platges, requerix d’un gran esforç per al seu manteniment, neteja, instal·lació de passarel·les, etc.”, ha assenyalat la regidora de Serveis Municipals, Pilar Moncho.

Enguany, la campanya de neteja de platges s’ha vist un poc afectada per la imminència de les festes falleres. “Des de l’Ajuntament, invertim molt de material i personal els dies de Falles perquè els actes se succeïxen diàriament i, per això, al coincidir quasi en el calendari amb la Pasqua, ens ha quedat únicament una setmana per a la preparació d’esta campanya. A pesar d’això, les platges ja s’han netejat i posat a punt per a estos dies, un treball que se suma a què s’ha realitzat durant tot l’any”, afirma Moncho. A més, des de la Regidoria de Serveis, a través de l’empresa municipal Aigües de Sueca, s’han condicionat durant tot l’hivern els parcs i jardins de la zona marítima

A partir del mes de maig, amb la incorporació dels treballadors del Pla d’Ocupació Municipal, que se sumaran als que van aprovar les oposicions l’any passat, les platges oferiran tots els seus serveis als usuaris. 

Anuncios
Cines Axion Xàtiva

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN