Seleccionar página

UJI: Més de 2.300 persones participen en les activitats del Programa d’Extensió Universitària durant 2012

por | 7 Ene 2013 | Castellón

En el programa general d’activitats del PEU, 1.500 usuaris han gaudit de les 35 activitats que s’han desenvolupat en 25 municipis de tota la província. Pel que fa al programa de formació, s’han portat a terme 16 cursos o tallers als que han assistit 800 persones.

D’altra banda, des del PEU també s’ha desenvolupat una important tasca d’assessorament en projectes com  Suera, un poble al carrer i SOM. Suera Obert [Museu]; Parc Natural, Territori Cultural del Parc Natural de la Serra Espadà; Agenda 21 Local a Benlloch; Parc Miner de Culla; Reviscolares a Ares o la implantació de l’Agenda 21 de la cultura a Sant Mateu, Vilanova d’Alcolea i Serra d’En Galceran. En aquesta línia, també s’ha col·laborat amb Garbell per a desenvolupar el Seminari permanent d’aprenentatge en treball cooperatiu.

Quant al patrimoni cultural, el Laboratori d’investigació del patrimoni a les àrees rurals ha mantingut una intensa activitat amb deu grups actius: Recuperació de tradicions i patrimoni immoble en Cirat; Recuperació de tradicions, jocs, oficis i gastronomia en Montán; Recuperació de patrimoni immoble i de tradicions en Sant Rafel del Riu; Recuperació de tradicions i oficis en Sot de Ferrer; Recuperació de tradicions en Suera; Recuperació de tradicions, jocs, oficis i gastronomia en Teresa; Recuperació d’oficis tradicionals en Viver; Recuperació d’oficis tradicionals en Xodos; Recuperació de material gràfic i historia oral en Vilafranca i Recuperació de tradicions en Borriol.

Fuente: Universitat Jaume I de Castelló (UJI) / Fotos: Antonio Pradas.

Anuncios
Cines Axion Xàtiva

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN