Seleccionar página

Una estudianta de l’UJI i el mooc de la f2e i la Càtedra BP, guardonats als premis nacionals d’eficiència energètica

por | 25 Nov 2015 | Castellón

En la seua tercera edició, els premis també han guardonat l’estudianta de la Universitat Jaume I Carolina Caballero, qui ha obtingut el primer premi de la categoria millor projecte Fi de Carrera, dotat amb 1.000 euros.

Carolina Caballero, estudianta del Màster en Eficiència Energètica de la Universitat Jaume I, ha realitzat el seu treball de final de màster titulat «Protocolo para la evalación y rehabilitación de envolventes de edificios obsoletos en climas templados» dins del projecte d’investigació de l’UJI «Estudio de la envolvente de edificios existentes y búsqueda de soluciones para su rehabilitación mediante valoración multicriterio», liderat pel professor Juan A. García Esparza i que va ser presentat el passat 4 de novembre en el 10th Conference on Advanced Building Skins a Berna, Suïssa.

El curs mooc «Eficiència energètica en instal·lacions d'il·luminació», va iniciar el passat 19 d’octubre la seua segona edició amb prop de 900 alumnes de 16 països diferents. Aquesta acció formativa està dirigida a persones amb coneixements bàsics d'electricitat i instal·lacions elèctriques i té per objectiu que els alumnes aprenguen a dissenyar instal·lacions d'il·luminació tenint en compte criteris d'eficiència energètica, així com a realitzar auditories energètiques d'instal·lacions d'il·luminació i a seleccionar el sistema de control adequat per a optimitzar el consum d'energia elèctrica.

Aquests premis,  organitzats per l'Associació d'empreses Energètiques A3E i la revista especialitzada El Instalador, són un reconeixement a la labor desenvolupada per institucions, empreses, professionals i estudiants en benefici de l'eficiència energètica a Espanya. Concretament aquests premis reconeixen la realització d'inversions en l'àmbit de l'eficiència energètica i la implantació de mesures d'estalvi i eficiència energètica; el disseny de solucions tecnològiques noves que comporten estalvis energètics rellevants o suposen una millora substancial en l'ús de l'energia i la promoció de l'eficiència energètica en mitjans de comunicació.

Anuncios
Cines Axion Xàtiva

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN