Seleccionar página

Valoracions sobre el paper del Poble Nou de Benitatxell en la Volta a Espanya 2015

por | 13 Ene 2015 | Poble Nou de Benitatxell

El Poble Nou de Benitatxell va rebre, dissabte passat, una de les millors notícies amb la qual podia haver començat el nou 2015: el municipi serà protagonista clau de la novena etapa de la Volta ciclista a Espanya amb un pas i la meta del final de la jornada en l'alt del Puig Llorença. Un recorregut nou en aquesta competició, que el diumenge 30 d'agost donarà a conèixer el municipi. En nom de l'equip de govern, l'alcalde, Josep Femenia, ha afirmat que “estem tot el poble d'enhorabona perquè acollirem un dels esdeveniments esportius més importants del país”.

Per la seua banda el regidor d'Esports, Antonio Colomer, ha expressat que “és un honor poder estar en el mapa de la Volta, que no solament és l'esdeveniment ciclista principal d'Espanya sinó que se situa entre les tres principals competicions cilistes per etapes del món”. Així, Colomer ha afirmat que “la Volta serà una oportunitat històrica que permetrà que El Poble Nou de Benitatxell puga ser conegut per milions de persones i que els millors ciclistes del món competisquen en el nostre poble”. Amb la regidora de Turisme, Silvia Mayans, ha coincidit a destacar “la repercussió mediàtica, que exposarà el nostre municipi, els nostres encants turístics que uneixen la platja i la muntanya i, sobretot, les oportunitats que ofereix per a l'esport”.  

En aquest sentit, el primer edil, Josep Femenia, ha volgut subratllar que “el pròxim 30 d'agost tindrem una oportunitat inigualable i estarem en l'epicentre esportiu del país”. Així, ha adreçat unes paraules d'agraïment a l'organització de Unipublic “per dibuixar un doble pas pel Poble Nou de Benitatxell i també a la Diputació d'Alacant per la seua confiança i el suport absolut a la proposta dels tècnics esportius”.

La regidora de Turisme, Sílvia Mayans -que va assistir a la presentació de la Volta dissabte passat en Torremolinos- ha assegurat que “l'acte de presentació ja ens va donar una pista de la important notorietat que la Volta donarà al nostre municipi pel que estem tots d'enhorabona; serà un aparador impressionant”. Per la seua banda, l'edil de Promoció Econòmica, Manolo Segarra, ha valorat igualment l'anunci i ha manifestat que “aquesta serà serà la millor campanya de publicitat que el nostre poble haguera pogut imaginar”.

A partir d'aquest moment, l'Equip de Govern s'ha posat a la disposició de l'organització per a facilitar que el 30 d'agost la Volta a Espanya siga un èxit.

Anuncios
Cineapolis Ontinyent

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN